Over ons

Sinds 2009 is Plusvloeren al een begrip in de vloerenwereld. Of je nu op zoek bent naar een houten, laminaat, parket of PVC vloer. Wij kijken graag met u mee wat de beste keuze voor u is. Én wij maken al onze houten vloer in onze eigen werkplaats, zo kunnen we alles naar wens maken. 

Showroom

In onze nieuwe showroom in Bergeijk zijn al onze vloeren goed zichtbaar. Én staan onze verkopers voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van jouw vloer. Al onze verkopers zijn nog steeds vloeren leggers of geweest, zo hebben ze de nodige kennis van de producten en situaties.

Passie en kwaliteit

Eigenaar Tim van Buul, is een vloerenspecialist pur sang. Na het volgen van een gedegen vooropleiding, werkte hij voorheen, binnen een organisatie, met diverse filialen, welke gespecialiseerd was, in het verkopen en leggen van houten vloeren. Toen de tijd daarvoor rijp was, heeft hij de keuze gemaakt, om op eigen benen te gaan staan. Zo startte hij in 2009 met Plusvloeren.nl En heeft hij in de verre regio, een goede naam opgebouwd. Kwaliteit, service en klantvriendelijkheid, staan bij Tim hoog in het vaandel.

Eigen vloerleggers

Plusvloeren Bergeijk - Vloerleggen

Met onze eigen leggers met ruime ervaring onderscheiden we ons in de markt. Hierbij is elke vloer een visite kaartje voor ons. We leggen de vloeren door heel het land van architecten tot particulieren.

Voor iedereen een mooie vloer bij Plusvloeren.